Un ferit greu per un atac amb una catana durant una nova baralla a la Jonquera

És la segona en menys d'una setmana i hi ha cinc detinguts

Segona baralla al carrer en menys d'una setmana a la Jonquera (Alt Empordà) després de la registrada el dimarts passat a cops d'ampolla. En aquesta ocasió, un dels protagonistes va fer servir una catana i deixar ferit greu a un dels implicats després d'assestar-li un tall al cap.

Els fets van tenir lloc el diumenge pels voltants de les 14:45h al carrer Major amb l'enfrontament de dos grups formats per una desena de persones en total que duien armes blanques. Diversos testimonis van ser els que van trucar al 112 alertant dels fets i fins allà s'hi van desplaçar agents de la Policia Local, Mossos d'Esquadra i Policia Nacional.

L'autor de la ganivetada al cap es va donar a la fuga però ha pogut ser identificat i ara es troba en cerca i captura segons ha avançat Diari de Girona. Pel que fa a la resta de participants en la batussa, hi ha cinc detinguts i s'han intervingut diverses armes com ara matxets, una navalla, bats de beisbol d'acer i un de fusta.

Pel que fa al ferit greu, el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) el va evacuar en helicòpter fins a l'hospital Josep Trueta de Girona on ha ingressat a la Unitat de Cures Intensives (UCI).

Respecte als cinc detinguts, aquests se'ls acusa d'un suposat delicte de baralla tumultuària i de tinença d'armes prohibides. El rotatiu assegura que els participants en la baralla serien els mateixos que s'han vist implicats en les dues batusses que hi ha hagut en els deu últims dies a la Jonquera. La causa dels enfrontaments seria per temes relacionats amb el tràfic de drogues.