Detinguts dos multireincidents que es van barallar a cops d'ampolla a la Jonquera

La Policia Local els va trobar curant-se les ferides al CAP del municipi

Una baralla a cops d'ampolla a la Jonquera (Alt Empordà) va acabar amb els dos implicats ferits i detinguts per la Policia Local, amb el suport dels Mossos i de la Policia Nacional. Els fets van passar aquest dimarts pels volts de les vuit del vespre.

Els dos homes s'estaven esbatussant amb ampolles de vidre al mig del carrer Major, just davant d'una farmàcia, al centre del municipi altempordanès. Quan la Policia Local van rebre l'avís del que estava passant, una patrulla que estava a prop de la zona va dirigir-se a la zona on hi va arribar ràpidament. Un cop allà, els implicats havien marxat i va començar la recerca per trobar-los.

Al primer se'l va poder detenir al mateix carrer, mentre que al segon el van haver d'arrestar al Centre d'Atenció Primària (CAP) on havia anat per curar-se les ferides de la baralla. Un cop tots dos van ser atesos de les ferides se'ls va acabar arrestant per un delicte de lesions greu amb arma perillosa, per les ampolles de vidre.

A més, se'ls va denunciar també per desordres públics. Es tracta de dos multireincidents coneguts per la Policia Local. Tots dos homes han quedat sota custòdia dels Mossos d'Esquadra per passar a disposició del jutge de guàrdia de Figueres.