El regidor Manel Toro (CiU) torna a l'Ajuntament de Figueres

Va deixar temporalment el càrrec per la seva presumpta implicació al cas Manga

L’Alcaldessa de Figueres, Marta Felip (CiU), ha signat el decret d’Alcaldia de retorn de les competències al regidor Manel Toro (CiU), que a partir d’avui tornarà a ser Primer Tinent d’Alcalde de l’Ajuntament de Figueres, Portaveu de CiU i Regidor-Director de l’Àrea de Serveis Generals i Promoció Econòmica del consistori.

Paral·lelament, aquest migdia, en Comissió Informativa, tot els grups municipals a l’oposició hi eren presents (PP, ERC, i el regidor no adscrit Esteve Gratacós) han donat suport a la proposta del Govern de tornar a designar Manel Toro com a president de la Comissió de Serveis Generals i Promoció Econòmica.

Toro va presentar la renúncia al seu càrrec de forma temporal el 18 de febrer i fou acceptat de forma immediata per part de l'alcaldessa, que va qualificar la seva decisió "d'exemplar". Ja aleshores Felip va explicar que el consistori tenia un contracte de gestió de multes amb l'empresa GRS Arc Local de Lloret de Mar, implicada en la trama, i va assegurar que l'expedient és "impol·lut". Tot i això, Hisenda ha pres declaració a Toro per aquest cas.