Detingut a Breda el suposat responsable d'una baralla mortal a Vic el passat gener

El jove, de 21 anys, hauria matat a un home de 42 al barri del Remei

Els Mossos d'Esquadra han detingut a Breda (Selva), un jove de 21 anys com a presumpte autor material de la mort violenta d'un home de 42 anys, en una baralla que va tenir lloc al barri del Remei de Vic (Osona) el passat 28 de gener.

Segons han informat fonts policials, el 23 de maig agents de l'Àrea d'Investigació Criminal de la Regió Policial Central ja van arrestar tres homes a Torelló (Osona), que podrien estar vinculats amb aquest succés. El dilluns 26 de juny la policia va detenir el quart implicat. La previsió és que passi a disposició del jutjat d'instrucció número 6 de Vic en les properes hores.

D'acord amb els Mossos, el 28 de gener pels volts de la una de la matinada es va produir una baralla al barri del Remei de Vic. Al lloc dels fets la policia va contactar amb la víctima a qui havien agredit amb un objecte contundent. El ferit va rebutjar l'assistència del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), així com el seu trasllat a un centre hospitalari.

Unes hores després, al voltant de les onze de la nit, els Mossos van rebre un avís de la mateixa víctima, que en aquesta ocasió sí va ser traslladada a un centre hospitalari on va morir hores després com a conseqüència de les lesions.