El vídeo promocional de Costa Brava i Pirineu de Girona, premiat a Portugal

El vídeo ha estat realitzat per Vicenç Asensio i produït per Visual13

El vídeo promocional "Live Love Costa Brava i Pirineu de Girona", realitzat per Vicenç Asensio i produït per Visual13 per encàrrec del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, és el segon millor del Festival Finisterra Arrábida Film Art & Tourism de Portugal competint amb cinquanta-dos treballs i vídeos promocionals de destinacions com ara Turquia, Itàlia, Dubai, el Marroc, la Xina, Cuba i el Brasil.


El vídeo promocional, de 2 minuts 57 segons, produït a principis de 2013 i rodat amb helicòpter equip amb tecnologia Cineflex té per objectiu de promocionar i difondre els atractius naturals, paisatgístics i turístics de la demarcació de Girona. S'han realitzat rodatges aeris tant a la Costa Brava com també al Pirineu de Girona, en aquest segon cas en dues ocasions, en temporada d'hivern amb el paisatge nevat i també sense neu.


 
Responsables del Patronat de Turisme Costa Brava Girona van recollir el premi per aquest segon millor vídeo promocional turístic 2013, en la categoria «Film de viatges», en una cerimònia que va tenir lloc el diumenge 12 de maig, a la ciutat portuguesa de Sesimbra.

El festival té com a objectiu reconèixer els treballs audiovisuals que promouen la implantació de bones pràctiques al sector turístic d’acord amb les premisses de responsabilitat social i desenvolupament turístic.