El PSC de Blanes tanca un acord amb Junts i Rosa Aladern per governar conjuntament

El tripartit no arribarà a la majoria però els socialistes són la llista més votada

El PSC, Junts i Rosa Aladern (Grup Blanes) han tancat un acord de govern per a l'Ajuntament de Blanes (Selva) aquest dijous al vespre. El socialista Jordi Hernández va guanyar les eleccions municipals amb sis regidors i feia dies que estava negociant per tancar un acord que li permetés arribar a la majoria absoluta (onze regidors).

Amb aquest pacte sumaran deu vots (sis del PSC, tres de Junts i un de Grup Blanes), però la investidura podrà tirar endavant perquè Hernández és la llista més votada. Les tres formacions asseguren que en els propers dies donaran a conèixer el programa marc que han redactat i explicaran els eixos que formaran aquest mandat de la mà de les tres formacions.

De tota manera, anuncien que la voluntat és seguir treballant per sumar més suports al govern municipal que els permeti arribar a la majoria absoluta durant tota la legislatura per desencallar els projectes de ciutat. Igualment anuncien que mantindran el diàleg obert amb totes les formacions al llarg dels propers quatre anys.

Les tres formacions asseguren que els uneix la il·lusió per treballar per la ciutat i confien en què mantindran un govern cohesionat durant tot el mandat.