El causant de l'accident mortal a l'AP-7 a la Jonquera fugia de la policia francesa

L'home duia al cotxe dues bosses carregades de marihuana

L'home que va causar l'accident mortal la nit del dissabte a l'autopista AP-7 a la Jonquera (Alt Empordà) després de circular en direcció contrària provinent de l'A-9 a França, fugia de la Gendarmeria després de trobar-se amb un control.

Segons relata la periodista Anna Punsí i ha pogut confirmar aquest diari amb fonts dels Mossos d'Esquadra, l'home va entrar en territori francès i en veure els agents fa donar mitja volta i desfer el camí recorregut.

Fou aleshores, a les 23:03h que es va trobar amb un taxista polonès de 61 anys, que circulava correctament i que no va poder fer res per esquivar-lo, impactant amb ell i matant-lo. En arribar els Mossos d'Esquadra al lloc dels fets van arrestar al conductor, que havia quedat ferit lleu, acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit i homicidi.

En el registre a l'interior del vehicle s'hi van trobar, a més, dues bosses de grans dimensions amb el que semblaria era marihuana al seu interior. La periodista relata que es tractava de 20 quilos de droga amb un valor de mercat de 30.000 euros però fonts de la policia catalana desmenteixen aquesta informació i asseguren que encara no s'ha comptabilitzat el volum de marihuana comissada.

Pel que fa a l’afectació viària, l’autopista va estar tallada en sentit França fins gairebé les dues de la matinada, però s’han pogut fer desviaments per la sortida número dos. L’autopista ha quedat totalment normalitzada a tres quarts de quatre de la matinada.