Un home mata un conductor al circular contra direcció per l'AP-7 a la Jonquera

Els Mossos l'han detingut acusat d'un delicte contra la seguretat del trànsit i per homicidi

El Servei Català de Trànsit (SCT) informa que aquesta passada nit es va registrar un sinistre viari mortal a l’AP-7 a l’altura del punt quilomètric 1 a la Jonquera (Alt Empordà). Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís a les 23:03h.

Per causes que encara s’estan investigant, un turisme que circulava en sentit contrari per l’A9 des del Voló va acabar xocant frontalment contra un altre turisme a l’AP-7 dins el terme municipal de la Jonquera.

La topada va provocar la mort del conductor que es va trobar el vehicle contra direcció. Es tracta d’un home de 61 anys, de nacionalitat polonesa. Mentre que el conductor de l’altre vehicle va patir ferides lleus, segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), i va ser detingut pels Mossos d’Esquadra com a presumpte autor dels delictes contra la seguretat del trànsit i d’homicidi.

Arran de la incidència, s’han activat cinc patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions de Bombers de la Generalitat que van treballar en l’excarceració, i també tres unitats del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Quant a l’afectació viària, l’autopista va estar tallada en sentit França fins gairebé les dues de la matinada, però s’han pogut fer desviaments per la sortida número dos. L’autopista ha quedat totalment normalitzada a tres quarts de quatre de la matinada.

Actualització: L'home fugia de la policia francesa i duia el cotxe carregat de marihuana