La Generalitat invertirà a Blanes 9 milions d'euros de la Llei de Barris

ERC es mostra satisfeta pel 'treball conjunt' fet amb l'Equip de Govern per aconseguir les ajudes als barris de S’Auguer – Sa Massaneda

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques, Joaquim Nadal, va anunciar ahir al migdia l'adjudicació de la setena Llei de barris, que beneficiarà a 29 projectes de millora urbanística en 28 municipis de tot Catalunya. Nadal ha explicat que els municipis beneficiaris de les ajudes seran Mont-roig del Camp, Calafell, Piera, L’Escala, Blanes, Barcelona, Castelldefels, Viladecans, Premià de Mar, Les Franqueses del Vallès, Mollerussa, La Pobla de Segur, La Selva del Camp, L'Arboç, Sallent, Sant Hipòlit de Voltregà, Sant Pere de Torelló, Ullà, Campdevànol, Ribes de Freser, Mediona, Sant Quintí de Mediona, Premià de Dalt, Montgai, Flix, L'Hospitalet de Llobregat, Olot i Salt.

En aquest sentit el grup municipal d'ERC a l'Ajuntament de Blanes s'ha mostrat satisfet per aquesta noticia i apunta que finalment es podrà endegar el projecte de rehabilitació i millora dels barris de S'auguer - Sa Massaneda amb una injecció de 9 MEUR. Aquestes actuacions aniran destinades a reduir els importants dèficits en les xarxes de serveis, vials i carrers, així com el mal estat d’algunes les edificacions del barri. Per altra banda aquestes actuacions han de servir per solucionar els problemes en la recollida selectiva i fomentar l’activitat en la vida comercial, cultural i social dels barris de S’Auguer i Sa Massaneda. En aquest sentit, estan previstes diferents actuacions més concretes com la creació d'un nou equipament al carrer S'Auguer, pavimentació de carrers i programes de foment del treball.

Finalment, la portaveu d'ERC a Blanes, Conxita Boldú ha assegurat avui que aquesta 'és una molt bona notícia pel municipi. Un cop més, el paper d’Esquerra ha estat primordial per tirar endavant un projecte tant necessari per la nostra vila, donant compliment a un dels 50 punts  acordats amb CiU', ha dit Boldú.