La Generalitat millora el transport públic entre Figueres i la Jonquera

Fins a nou busos al dia per sentit uniran ambdues poblacions

El Departament de Territori i Sostenibilitat posa en marxa a partir del proper dilluns, 3 de juny,  un nou servei de bus entre Figueres i La Jonquera per donar resposta a les noves necessitats de mobililitat i accessiblitat a la zona.
 
El nou servei, prestat per l’empresa figuerenca David i Manel SL, incrementarà l’oferta de transport públic fins garantir 9 busos al dia per sentit entre Figueres i La Jonquera tots els dies laborables de dilluns a divendres, i 7 anades i 7 tornades els dissabtes diumenges i festius.

Totes les expedicions tindran parada al nou centre comercial de La Jonquera, continuaran fins al centre del municipi i algunes arribaran fins a Agullana i Cantallops. S’han previst expedicions pensades en la mobilitat dels treballadors del nou centre comercial, amb arribades al centre abans de les 8 i abans de les 9 del matí. Tots els serveis sortiran i arribaran a l’estació d’autobusos de Figueres.  
 
Pel que fa a les tarifes, el preu del bitllet senzill des de Figueres al nou centre serà de 2,85 euros. També hi haurà abonaments multiviatge amb descomptes de fins al 30  per cent, que abarateixen  el preu del  trajecte  fins als 2 euros.