Recuperen a Riudellots una furgoneta robada amb 9.000 encenedors a l'interior

Els Mossos, que estan buscant els responsables, van trobar el vehicle gràcies al GPS

Els Mossos d'Esquadra han recuperat a Riudellots de la Selva (Selva) una furgoneta carregada amb prop de 9.000 encenedors, que uns lladres havien robat a un camioner a Vilademuls (Pla de l'Estany).

Els responsables van cometre els fets amb una furgoneta que també havien robat a Badalona unes hores abans. Tot plegat va passar entre les deu de la nit i les sis de la matinada del passat dimarts.

Els lladres van emportar-se el vehicle i van anar fins a l'àrea de servei de Vilademuls (Pla de l'Estany) al quilòmetre 46,5 kde l'AP-7. Un cop allà es van trobar un camioner que estava dormint i van forçar-li el pany per obrir el la caixa del vehicle i emportar-se el que hi havia a dins.

En concret, els lladres es van emportar 1.000 caixes amb encenedors de la marca Bic i les van carregar a la furgoneta que havien robat. D'allà es van desplaçar fins un polígon de Fornells de la Selva on van abandonar el vehicle amb la càrrega a dins, prop de 9.000 encenedors.

Els Mossos van poder seguir el rastre de la furgoneta perquè portava un GPS que anava indicant el recorregut que feia. Quan els agents de la comissaria de Santa Coloma de Farners van arribar al lloc dels fets els lladres havien escapat i ara se'ls està buscant.