Un home ferit al explotar-li el cotxe que estava desballestant amb una radial

El ferit ha patit cremades greus a les cames, als braços i al pit

Un home ha quedat ferit greu a primera hora d'aquest dimarts a la tarda en l'explosió d'un vehicle que estava desballestant, juntament amb més persones, en un xalet de Lloret de Mar. Els fets s'han produït en una finca situada al carrer Bogues, número 2, de la urbanització la Montgoda, on ha tingut lloc l'explosió provocada, segons sembla, per una guspira que ha entrat en contacte amb el combustible del vehicle, segons han apuntat els Bombers de la Generalitat.

El ferit, un home de 40 anys, ha patit cremades greus en diferents parts del seu cos, concretament a les cames, als braços i al pit i ha estat evacuat en l'helicòpter del SEM a la unitat de cremats de la Vall d'Hebron. L'avís de l'explosió s'ha rebut cap a un quart de quatre de la tarda després que uns particulars desballestaven amb una radial un vehicle vell amb matrícula holandesa a la part del darrere d'un xalet, situat a la cruïlla dels carrers Bogues i Dofins de la urbanització la Montgoda.

Sembla que una guspira ha entrat en contacte amb el combustible del vehicle, causant l'explosió. Com a conseqüència, un home de 40 anys ha resultat ferit greu amb cremades a les cames, als braços i al pit i ha estat evacuat en l'helicòpter del SEM a la unitat de cremats de l'Hospital de la Vall d'Hebron de Barcelona.

Fins al lloc dels fets s'hi ha desplaçat tres dotacions dels Bombers de la generalitat, dues ambulàncies i un helicòpter del SEM, i sis patrulles dels Mossos d'Esquadra i la Policia Local de Lloret de Mar.