Dos detinguts 'in fraganti' mentre robaven en una gasolinera de Blanes

També els han arrestat per dos robatoris interior vehicle comesos la mateixa nit

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Blanes (Selva) van detenir dos homes de 29 i 32 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb força. El dia 10 de maig pels volts de les 3 de la matinada els mossos van rebre l’avís que s’havia activat l’alarma en una benzinera de Blanes.

En arribar van localitzar dos homes davant de l’establiment amb guants posats. Van comprovar que havien forçat la safata metàl·lica de la finestra d’atenció exterior, des d’on havien sostret diversos objectes de la zona de la botiga.

Els policies van trobar a la part del darrere de l’edifici una motxilla que contenia material divers. Concretament, hi havia xocolatines, un expositor, caramels, un llapis de memòria, ulleres, cremes cosmètiques, carregadors, entre altres objectes diversos. A més també van trobar entremig un tornavís i a la butxaca dels pantalons d’un dels detinguts 115 euros en efectiu

Els agents també  van  veure que una de les caixes de fitxes de la màquina d’ auto rentat de vehicles tenia  el cadenat forçat i es dóna la circumstància que dins de la motxilla també hi havia 116 fitxes de rentat. Davant d’aquest fets els mossos van detenir els dos homes com a autors d’un robatori amb força.

Posteriorment i fetes indagacions, els mossos van comprovar que part dels objectes recuperats provenien també de robatoris comesos la mateixa nit, dins de tres vehicles que estaven estacionats prop de la benzinera. Per aquest motiu se’ls hi atribueix als dos detinguts l’autoria de tres robatoris interior vehicle i se’ls deté també per aquest motiu.

Els detinguts, amb antecedents policials, han passat avui a disposició del jutjat en funcions de guàrdia de Blanes, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.