Vilablareix es prepara per acollir la Festa Major que arrenca aquest cap de setmana

El municipi ha programat activitats fins el 21 de maig

La Festa Major de Vilablareix (Gironès) està a punt de començar amb un programa carregat d'activitats per a totes les edats. El primer cap de setmana de la festa, que se celebrarà del 13 al 21 de maig, inclou la caminada nocturna, l'exposició d'art, el concurs de plantes i flors, la prova ciclista en BTT, sardanes i havaneres amb grans artistes com la Cobla Foment del Montgrí i Peix Fregit.

El segon cap de setmana serà més intens amb les barraques, els concerts i el pregó de la Festa Major, a càrrec de l'Esplai Kamono. A més, es farà la Gimcana Entorratxa’t, que anirà acompanyada pel grup de percussió BlocQuilombo i el concurs de grups musicals novells. També hi haurà actuacions musicals de Marcel i Júlia, Orquestra Di-versiones i Orquestra Damm-er.

Una de les novetats d'aquest any serà la baixada de carretons anomenada 'Baixada dels Sants Carretons', que tindrà lloc a la carretera de Sant Roc. "Hem incorporat la baixada de carretons ja que va ser una proposta que ens va arribar a través de l'instagram @vilablareixjove. D'aquesta manera els joves poden trobar més espais per a ells i es poden fer més seva la Festa Major i trobar activitats diferents als concerts", explica la regidora de joventut i festes, Judit Auguet.

El cartell de la Festa Major d'aquest any ha estat dissenyat per la veïna de Vilablareix, Chantal Planellas, i serà la imatge que representarà la festa. En general, es tracta d'una Festa Major dinàmica, sostenible i per a tothom, amb propostes per a totes les edats i activitats intergeneracionals. No us perdeu aquesta gran festa que segur que us farà passar uns dies inoblidables a Vilablareix.