Cassà de la Selva desvetlla la programació de la Festa Major que se celebrarà del 2 al 6 de juny

S'han previst diversos concerts a Barraques i la Nit dels Músics

Cassà de la Selva (Gironès) ha presentat la programació de la Festa Major d'enguany que proposa més de cinquanta activitats, destacant els concerts de Barraques i la Nit dels Músics que obriran el programa que se celebrarà del 2 al 6 de juny.

Els Flashy Ice Cream són els encarregats d'inaugurar els concerts de Barraques amb una combinació de trap, rap i dancehall en català amb un estil molt personal.

Els Pelukass, guanyadors del premi ARC a la millor gira del grup de versions, la Orquestra Di-versiones i els Animal Show, presentaran les seves pròpies versions d'èxits i himnes amb un toc divertit i esbojarrat.

Les Al·lèrgiques al Pol·len portaran el seu so pop i urbà a les Barraques. Aquesta banda de barcelonines és una girlband que aporta frescor i originalitat al pop en català.

Enguany hi haurà un espai nou a Can Parera, la Corkaseta, una caseta creada a proposta dels Corks on es podrà sopar a ritme de rumbes, amb la participació dels cassanencs Chaman Rumbero i Trobador, i altres propostes de rumba també en forma de vermut musical.

En Peyu celebrarà la seva pròpia festa major a Cassà amb l'espectacle l'Home Orquestra, on presentarà una selecció dels seus millors textos amb humor i ironia.

Els clàssics de la Festa, com els Colors sobre l'Asfalt, els Gegants, cavallets i capgrossos, i el Correfoc, no faltaran al programa. També hi haurà una nova edició del Cassà es vesteix de música, que arriba a la seva 13a edició, apostant per la música cassanenca.

La Festa Major ofereix cinc dies d'activitats per a totes les edats. El programa es pot consultar a la pàgina web cassa.cat/festamajor, i el programa es farà arribar a les cases properament.