La periodista Ester Bertran i l'actriu Anna Bertran presenten l’espectacle còmic 'Bertranades'

Es podrà veure el 13 de maig al Foment de Girona

La periodista Ester Bertran i l'actriu Anna Bertran s'han unit per presentar un nou espectacle còmic anomenat "Bertranades". El show recrea un combat humorístic entre dues dones que afronten la quarantena d’edat amb visions molt diferents sobre les seves professions, el pas de la vida i la maternitat.

Malgrat el seu cognom, les Bertran no són germanes, però comparteixen la passió per la comèdia i han creat aquest espectacle a partir de les seves pròpies experiències, utilitzant els recursos propis de l’stand up i el roast battle.

"Bertranades" convida el públic a riure i reflexionar al mateix temps sobre temes que afecten la dona a la societat actual, fent de l'espectacle una opció ideal per a aquells que busquen una nit d'humor àcid.

Ester Bertran ja té experiència en la comèdia, amb actuacions en micros oberts de monòlegs i diversos espectacles d’humor. D'altra banda, Anna Bertran ha participat en sèries, pel·lícules i programes de televisió, així com en espais dedicats a la comèdia, com ara el Comedy Gold. Les dues van actuar anteriorment juntes amb Neus Rossell a l’espectacle còmic “Sé pas on som”, estrenat ara fa un any al festival Festimams de Girona.

"Bertranades" tindrà lloc el dissabte 13 de maig a les 20:30h al Foment de Girona. Les creadores han anunciat que hi haurà més dates properament. L'espectacle té una durada d’una hora i les entrades ja estan a la venda.