Clou el 14è Flors i Violes de Palafrugell que ha registrat un ''èxit rotund''

Només en la jornada inaugural 3.000 persones van participar de les activitats

El Festival Flors i Violes de Palafrugell (Baix Empordà), que tanca la seva catorzena edició amb una afluència de públic inèdita, s’ha consolidat com un dels esdeveniments claus de l’agenda de primavera, no només al municipi, sinó arreu del territori segons els organitzadors.

El Festival es va inaugurar divendres 28 d’abril amb l’espectacle “Flotados. Parem el món per un instant”, premi al millor espectacle de teatre de carrer a la XXII edició dels Premis Max de les Arts Escèniques, de la companyia David Moreno Cia & Cristina Calleja, que va omplir la plaça de Can Mario amb gairebé 3.000 persones.

Durant el cap de setmana i dilluns al matí, una quarantena d’espais i carrers del municipi van ser els protagonistes, amb la decoració i ambientació per part de l’organització, entitats i establiments. Els assistents van poder gaudir de més d’un centenar d’activitats i espectacles per a tots els públics, la gran majoria gratuïts. Tanmateix, es van poder descobrir espais inèdits com l’Antiga Escola d’Arts i Oficis, on actualment s’hi troba l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell, o la plaça del Priorat de Santa Anna, un dels escenaris principals d’espectacles i concerts familiars del Flors i Violes d’enguany.

L’espai d’Els Forns va ser l’escenari de les nits del Flors i Violes amb una zona de food truck i els concerts de The Rock’n’Roll Brothers, Mishima i The Excitements, entre d’altres. Tot i que la pluja va fer acte de presència a estones durant dues nits, es van aplegar prop de 2.500 persones.

Flors i Violes 2023 es reafirma com un excel·lent aparador ple d’espectacles, música, color i gastronomia, pensat i concebut per donar cabuda a tot tipus de públics, i compleix amb el seu objectiu inicial, dinamitzar el sector comercial i de restauració el primer cap de setmana de maig.