L'Espai Gironès repartirà més de 2.000 regals en el seu 18è aniversari

El centre comercial repartirà smartphones, tauletes, consoles i rellotges digitals, entre d'altres

El centre comercial Espai Gironès de Salt compleix aquest any 18 anys i en motiu d’aquesta celebració impulsa una campanya, del 8 de maig al 3 de juny, amb més de 2.000 regals sorpresa, entre els quals hi ha smartphones, tauletes, Nintendo Switch, rellotges digitals, entrades de cinema, targetes regal i molts premis més.

Les persones que hi vulguin participar han de presentar al Punt d’Informació un o dos tiquets que sumin un mínim de 40 euros i escollir un tros d’un gran pastís. A dins es podrà comprovar si ha tocat o no el regal i el premi obtingut. Els trossos de pastís que no tinguin regal tindran un dolç com a obsequi. Cada persona podrà participar un màxim de 2 vegades al dia i els premis obtinguts es lliuraran en el mateix moment.

L’horari d’atenció per a poder participar és de 10h a 14h i de 16h a 20h. El gerent de l’Espai Gironès, Pau Jordà, destaca la trajectòria del centre comercial i el moment actual, “amb la pandèmia del tot superada”, pel que fa a la afluència de visitants i a les vendes, i també als projectes de futur en marxa.