Detingut un multireincident per destrossar cinc cotxes a l'aparcament de Passarel·la a Empuriabrava

El jove, de 21 anys, també va accedir a una casa d'apostes destral i bat de beisbol en mà

Un jove ha estat detingut per la Policia Local de Castelló d'Empúries i els Mossos d'Esquadra de la comissaria de Roses per ser presumptament l'autor d'un delicte de danys. Els fets van tenir lloc la nit de dissabte a diumenge quan la policia va ser alertada d'actes vandàlics en un pàrquing de la discoteca Passarel·la d'Empuriabrava (Alt Empordà).

Després de verificar la informació, es va constatar que cinc vehicles havien estat afectats pel presumpte autor que hauria fet servir pedres o una barra de ferro per fer les destrosses. La policia va procedir a buscar el jove, que en aquell moment no es trobava al lloc dels fets. Finalment, gràcies a les declaracions de testimonis, es va poder localitzar el sospitós i es va procedir a la seva detenció.

El detingut és un jove de 21 anys i veí de Roses, que ja era conegut per la policia i que compta amb diversos antecedents policials. Recentment, s'ha convertit en un multireincident que està preocupant els cossos policials de la zona.

La setmana passada va ser detingut per haver robat presumptament a l'interior d'un vehicle, mentre que dies abans va protagonitzar aldarulls en un local de jocs i apostes d'Empuriabrava, i també va ser arrestat per intentar accedir-hi amb una destral i un bat de beisbol. El diumenge 16 d'abril també va ser implicat en la destrucció dels vidres de diversos vehicles a la zona de Santa Margarida de Roses.

Les autoritats segueixen investigant els fets per esbrinar si el detingut podria estar relacionat amb altres actes vandàlics ocorreguts a la zona en les últimes setmanes.