L'escola Joan Bruguera de Girona rep el certificat ''Bo, Sa i d'Aquí''

La iniciativa reconeix el compromís del centre en l'alimentació saludable i el producte KM 0

L'alumnat de l'escola Joan Bruguera de Girona ha rebut aquest migdia la visita del cantant Rikki, membre de la banda Xiula, ha vingut fins a Girona per lliurar a l'AMPA de l'escola el certificat de qualitat "Bo, Sa i d'Aquí". Aquest guardó reconeix l'excel·lent feina que fa l'AMPA en la gestió del menjador escolar i el seu compromís amb l'alimentació saludable i el producte de proximitat.

Aquesta és la primera vegada que una escola de la ciutat rep aquesta distinció un fet que, segons Elena Isern, membre de l'AMPA, "posa en valor" la feina que es fa des d'aquesta entitat. Amb tot, en Rikki ha estat l'encarregat de fer l'entrega del certificat, però abans ha tingut temps de conèixer de prop la feina que es fa al menjador escolar. El cantant ha parlat amb la cuinera de l'escola, ha vist com es fa el dinar i fins i tot ha tastat alguns dels plats que s'ofereixen als alumnes.

Després, en Rikki ha visitat el gimnàs de l'escola, on els alumnes de tots els nivells li han fet preguntes i han mostrat el seu entusiasme per la visita del famós cantant. Abans de marxar ha ofert als nens i nenes una petita actuació, interpretant algunes de les cançons més conegudes de la banda, com "verdura i peix", "mirada estràbica", "confinament", "mocs" o "sucre".

El certificat "Bo, Sa i d'Aquí" és una iniciativa del programa "Mengem Bo, Fem Música, Som Escola", que té com a objectiu fomentar el consum de productes de temporada i de proximitat en els centres educatius catalans. La iniciativa també serveix per apropar als alumnes a artistes coneguts del panorama musical català, que actuen com a ambaixadors. La visita de Rikki a l'escola Joan Bruguera ha estat un exemple excel·lent d'aquesta sinèrgia entre l'alimentació saludable i la cultura catalana.