Unes 2.000 persones visiten el Castell de Montsoriu durant Setmana Santa

En un dia es va registrar la xifra rècord de més de 1.00 visitants

Durant la Setmana Santa d'enguany, prop de 2.000 persones han visitat el castell de Montsoriu, un dels castells gòtics més destacats de Catalunya. La gran afluència de visitants, vinguts d'arreu de Catalunya i també de fora, s'ha concentrat principalment de Divendres Sant a Dilluns de Pasqua, amb una mitjana de 350 persones diàries, assolint una xifra rècord amb més d'un miler de persones.

No obstant, també s'han registrat moltes visites durant el cap de setmana de Rams i els dies previs als festius. Per poder donar resposta a la gran demanda, s'han incorporat més visites guiades durant els dies de Setmana Santa, amb una mitjana de 7 visites guiades diàries. Així mateix, s'ha permès la visita lliure per als visitants que prefereixen fer-ho sense guia.

El president del Patronat del Castell de Montsoriu, Pere Garriga, ha destacat l'èxit absolut del nombre de visitants durant la Setmana Santa i ha assegurat que la campanya de comunicació que s'està duent a terme per potenciar el castell està començant a donar resultats positius. Garriga ha subratllat que el projecte del Vescomtat de Cabrera es posiciona com un destí de turisme patrimonial que anirà ampliant-se en els pròxims anys.

A més, una enquesta entre els visitants ha revelat que una de cada tres persones fa la visita per recomanació d'altres persones que ja han gaudit del castell o bé són visitants que repeteixen l'experiència amb altres acompanyants, el que confirma la qualitat de l'oferta i el relat d'aquest projecte patrimonial.