Detenen el lladre disfressat de dona de la Jonquera, ara per traficar amb cocaïna

Els Mossos l’enxampen amb 1,10 grams al damunt

Els Mossos d’Esquadra han tornat a detenir l’home que s’havia disfressat de dona per robar unes sabatilles al Gran Jonquera (Alt Empordà). Aquesta vegada l’han agafat per un delicte contra la salut pública perquè estava traficant amb cocaïna en un pis del municipi de la Jonquera.

Tres dies després que quedés en llibertat, els Mossos van enxampar l’home de 56 anys en un pis de la Jonquera intentant vendre 1,10 grams de cocaïna. Es calcula que la droga tenia un valor de 67,72 euros. El detingut té diversos antecedents i properament passarà a disposició judicial.

Els Mossos d’Esquadra van detenir l’home el dissabte 8 d’abril a les tres de la tarda dins d’una botiga del centre comercial de la Jonquera. Els treballadors van avisar a la policia després de detectar que un home havia entrat disfressat de dona a la botiga. L’havien reconegut perquè tenia prohibit l’accés a l’establiment per resolució judicial.

En arribar al centre, els vigilants revenien l’home, que sortint d’una botiga d’esports havia llençat a les escombraries unes sabatilles que s’havia emportat. Per passar desaparcebut i que no el reconeguessin, s’havia vestit de dona. Al lladre li constava una ordre vigent de sis mesos de no entrar en aquesta botiga, emesa per un jutjat de Figueres. Això vol dir que havia comès un delicte de trencament de condemna.

L’endemà, el 9 d’abril, l’home va passar a disposició judicial però al final va quedar en llibertat. Quatre dies més tard, els agents van localitzar l’home en un pis de la Jonquera mentre intentava vendre cocaïna.