Un incendi en un pàrquing de Girona crema dos cotxes i obliga a desallotjar 60 veïns

El SEM ha atès una persona per inhalació de fum

Els Bombers de la Generalitat de Catalunya han treballat aquesta matinada en un incendi de dos vehicles en un pàrquing del carrer Bilbao, a Girona que ha obligat a desallotjar una seixantena de veïns. Els fets han tingut lloc al voltant de les 3.09h, i els bombers han realitzat l'extinció del foc, així com la revisió del fum a les escales del bloc.

Segons informen els Bombers, un total de vuit dotacions terrestres han treballat per apagar les flames i evitar que es propaguessin a altres vehicles i zones properes. Afortunadament, no s'han registrat ferits greus, tot i que el Sistema d'Emergències Mèdiques de Catalunya (SEM) ha atès a una persona per inhalació de fum.

Pel que fa a l'evacuació, els bombers han explicat que un total de 60 persones dels 28 habitatges afectats s'han evacuat per sí soles. També han informat que, en aquests moments, es desconeixen les causes que han provocat l'incendi.

La policia ha iniciat una investigació per esbrinar les causes i determinar si es tracta d'un fet accidental o si hi ha hagut intencionalitat.