Les obres del nou mercat d'Olot es podran seguir per Internet

L'empresa concessionara ha instal·lat una webcam

Rubau Terrés , empresa adjudicatària per a la realització de l’obra emblemàtica del mercat d’Olot, dissenyada per Land arquitectes i finançada per Bankia, posa a disposició dels olotins i tothom que ho vulgui  el seguiment d’aquesta per Internet,  a través d’una càmera d’alta resolució, col·locada estratègicament, per poder observar l’evolució de la volumetria de l’edifici projectat.

Rubau Tarrés  ja ha instal-lat aquest servei en altres projectes i construccions realitzats per  l’empresa amb l’objectiu de que els seus clients puguin seguir a distància l’evolució de l’obra; però és la primera vegada que ofereix aquest servei d’ús gratuït a la població.

Aquest servei consisteix en poder ser testimoni del progrés de l’obra a través del web de l'empresa . El que es podrà observar en aquest lloc, en una part  específica amb previ registre, és un seguiment fotogràfic d’alta resolució de l’obra amb la tècnica TimeLapse. Les imatges seqüencials estaran preses cada 5 minuts i trameses via Wimax.

La forma de  poder accedir a aquest servei  és omplint un formulari situat a la “Home” del lloc web de Rubau Tarrés , o bé a través del Facebook de l’empresa mitjançant un missatge privat sol·licitant els codis d’accés. Aquests, s’enviaran de manera confidencial per e-mail des de l’empresa.