El Girona FC es complica l'ascens directe

Cau derrotat davant el Vila-real per 4-1 i perd la segona plaça

Ambient de primera el que s’ha trobat el Girona  a el Madrigal, en un partit on el resultat no ha denotat en absolut el joc d’ambdós equips. El contundent 4-1 que senyalava el marcador quan l’àrbitre ha xiulat el final ha estat el reflex d’un partit en el qual els locals han perdonat poques ocasions, just el contrari dels  gironins, que tampoc han tingut la sort de banda, amb accions desafortunades que han acabat marcant el desenllaç del matx.

Primera ocasió del Vila-real, a dins

Quatre minuts són els que ha tardat Uche a batre la porteria de Dani Mallo, en una jugada que acabaria essent un reflex de la primera part. Un primer temps que ha estat pràcticament un monòleg dels de Marcelino, en el qual han dominat en gran mesura la possessió. El Girona, per la seva part, es decantava per enrederir  les línies i amb prou feines han disposat d’ocasions, que han estat esporàdiques i sense perill. La mala sort continuava fent acte de presència per als de Rubi, quan al minut tretze Migue havia de retirar-se per lesió i ocupava el seu lloc al camp Moisés Hurtado. Perbet, per doble partida, ha estat a punt de marcar en una gran ocasió dels de Castelló de la Plana en un contraatac de llibre al trenta-quatre. No obstant, tres minuts abans de retirar-se als vestidors, Felipe Sanchón ha estat molt a prop de posar l’empat al marcador amb un gran llançament de falta.

El Vila-real contraresta la reacció del Girona

La segona part ha començat de la mateixa manera que la primera, però amb els papers canviats pels dos conjunts. Al cinquanta, Toni Moral marcava el gol de l’empat pel Girona després d’una vaselina de gran calitat que deixava Juan Carlos sense cap oportunitat. Semblava que el partit havia de prendre una altra direcció, amb grans ocasions pels de Rubi, que desplegaven en tot moment una gran agressivitat. De totes maneres, els “groguets, que han despertat amb els canvis que ha realitzat Marcelino, sobretot a partir de l’entrada de Jonathan Pereira, han estat capaços de respondre al minut setanta-u en una altra jugada desafortunada per als gironins en la qual David García s’ha lesionat a mitja jugada i el francès Perbet ha posat per davant al marcador als locals.

A partir d’aquí, el Girona no ha estat capaç de recuperar-se i tot i disposar d’algunes ocasions clares, ha patit el vendaval d’uns locals que cinc minuts després aprofitaven l’estat de gràcia de Pebert per a sentenciar el matx. Molt més anecdòtic ha estat, doncs, el quart gol dels locals i que Uche no ha perdonat al temps afegit. D’aquesta manera acabava un partit que posa en una gran situació al Vila-real i que fa esperar les alegries d’una afició del Girona F.C que tot i el resultat final es disposarà a somniar cada un dels tres partits restants de la temporada regular amb el que pot ser una situació històrica i inoblidable per al club i la ciutat.

Fitxa Tècnica:

Vila-real
: Juan Carlos, Mario, Mellberg, Musacchio, Jaume Costa, Bruno, Canteros (Trigueros m.67), Aquino (Aquino m.69) Cani, Uche y Perbet (Joan Oriol, m.84)
Girona FC: Dani Mallo, José, Richy, Migue (Moises m.13), D. García (Juanlu m.73) Chus Herrero, Tebar, Luso, Toni Moral, Felipe (Eloi, m.82) y Acuña.
Gols: 1-0, m.3: Uche. 1-1, m.50: Toni Moral. 2-1, m.72: Perbet. 3-1, m.78: Perbet. 4-1, m.91: Uche.
Àrbitre: Prieto Iglesias. Ensenya groga a Jaume Costa y Javier Aquino, i als visitants Chus Herrero, Luso y Tébar.