Salt celebrarà la 13a Fira de la Flor i el Planter el 16 d'abril al Parc Monar

També s'han programat altres activitats a partir del dia 11

Salt (Gironès) ja ho té tot a punt per a la celebració de la 13a edició de la Fira de la Flor i el Planter Salt que enguany, es durà a terme el diumenge 16 d’abril. Tal com és tradicional tindrà lloc al Parc Monar, de les 09h a les 14h i també s’han preparat tota una sèrie d’activitats de les quals se’n podrà gaudir durant jornades prèvies.

En aquest sentit, de l’11 al 16 d’abril es realitzarà el tradicional concurs d’aparadors entre els comerços del municipi, unes propostes que es podran anar seguint a través de les xarxes socials de l’Ajuntament de Salt.

D’altra banda, el divendres 14 d’abril es realitzarà una jornada tècnica, una proposta que s’ha consolidat durant les darreres edicions i que enguany porta per nom "Hortes de Salt, cap a un futur agroecològic?".

L’acte es farà a l’Aula Magna de la Factoria Cultural de la Comacros, de les 17:30h a les 20:30h, està organitzada pel departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural. L’assistència és gratuïta i els interessants es poden inscriure al web.

La regidora de Desenvolupament Local, Cristina Alarcón, explica que “any rere any ens anem adaptant i, a l’entorn de la Fira, oferim propostes complementàries. Des del concurs d’aparadors, a les jornades tècniques o a les activitats per a tota la família per tal que tothom trobi el seu espai”.

Visites guiades

El dissabte 15 d’abril es realitzaran dues visites guiades. La primera proposta que es podrà gaudir a partir de les 10:30h porta per nom Descoberta de la vegetació de les riberes del Ter i el punt de trobada serà al Parc Monar, al costat de l’aparcament.

Ja a la tarda, i a partir de les 17.00 hores, es realitzarà una visita guiada pel Mas Llorens amb motiu de la recent publicació d’un llibre que fa referència a l’emblemàtic espai saltenc. El punt de trobada serà el pati del mas.

Cal destacar que el dia de la Fira, el 16 d’abril, també s’han preparat visites guiades per conèixer que és un mur de recés, diversos tallers, l’espectacle infantil L’hora de la perla i el concert De Combos a la Moderna a càrrec de l’Escola de Música Moderna de Girona.