Detinguts els dos lladres que van robar en sis establiments ruixant als treballadors amb gas pebre

Van actuar en benzineres, estancs i un basar a Bordils, Salt , Celrà i Quart

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Comissaria de Girona van detenir el dia 29 de març a dos joves de 22 anys, per sis robatoris amb violència i a un d’ells també per atemptat contra els agents de l’autoritat.

Els fets es van cometre entre el 19 de gener i el 3 de març en establiments comercials de les poblacions de Bordils, Salt, Celrà i Quart. Els tipus d’establiments que van escollir els lladres van ser tres benzineres, dos estancs i una botiga tipus basar. Els autors també haurien comés un setè robatori en un tercer estanc, però la víctima no va voler denunciar els fets.

El modus operandi dels autors consistia en fer l’acostament als establiments a peu per tal de no ser relacionats amb cap vehicle, entraven amb la cara coberta i escollien  preferiblement que hi hagués una sola persona treballant. Un cop a dins, ruixaven als treballadors amb esprai de pebre a la cara. Seguidament, regiraven les caixes enregistradores buscant sempre diners en efectiu. Causaven destrosses i actuaven amb violència.

Des del primer fet, la unitat d’investigació va començar a fer les indagacions per identificar als lladres i tot i les mesures que prenien aquests per no ser identificats, a finals de març van poder determinar qui eren els autors dels robatoris.

La investigació va culminar amb la detenció dels dos homes el dia 29 de març pels volts de les 7 de la tarda a la via pública a Salt.

En el moment de la detenció, un dels arrestats, es va resistir i va agredir als agents de l’autoritat. Els detinguts, amb antecedents policials, van passar a disposició el dia 31 de març davant del jutjat en funcions de guàrdia de Girona qui ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.