Roben un estanc de Celrà ruixant a la dependenta amb gas pebre

Es van endur la caixa registradora i la treballadora va ser traslladada al Trueta

Els Mossos d'Esquadra han obert una investigació en la recerca de dues persones que van cometre un robatori en un estanc de Celrà (Gironès), emportant-se la caixa registradora després d'agredir a la dependenta amb un esprai de gas pebre el dilluns d'aquesta setmana.

Els fets van tenir lloc a quarts de set del vespre a l'establiment situat a peus de la C-66. En aquells moments la treballadora es trobava sola quan dos encaputxats van accedir al local quan no hi havia més clients. Un d'ells duia un passamuntanyes i l'altre una peça de roba al cap.

Després de dirigir-se amb to amenaçador cap a l'empleada, la van ruixar a la cara amb l'esprai segons ha relatat Diari de Girona i ha pogut confirmar El Gerió Digital. Aprofitant que la dependenta no hi veia i s'havia desorientat, van agafar la caixa registradora i fugir.

La treballadora va ser atesa pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) que s'hi va desplaçar amb una ambulància i posteriorment la van traslladar a l'hospital Josep Trueta de Girona. Amb tot, els dos lladres van ser captats per la càmera de seguretat de l'estanc i amb tot plegat els Mossos han iniciat la investigació per enxampar-los.