El metge Josep-Maria Sirvent i l’activista Carla Costa s’incorporen a la llista de Guanyem Girona

Aniran de número 14 i 11 respectivament

Guanyem Girona ha destapat dos noms més de la seva llista electoral de cara les eleccions municipals del proper 28 de maig. Són el metge Josep-Maria Sirvent i l’activista independentista i educadora social Carla Costa, que aniran de número 14 i 11 respectivament. Lluc Salellas, alcaldable de Guanyem Girona ha destacat que “amb aquestes dues incorporacions remarquem el nostre compromís amb una Girona que té cura de tota la gent que hi viu i amb tota aquella gent implicada en fer realitat el dret a l’autodeterminació del nostre país”.

Josep-Maria Sirvent té 65 anys i és veí de la Devesa Ha estat el cap del servei de cures intensives dels hospitals Trueta i Santa Caterina de 2009 a 2022, període on va haver de gestionar els difícils moments de la pandèmia de la covid-19.

Sirvent ha subratllat que s’incorpora a Guanyem Girona “per aportar un granet de sorra” i ajudar a fer “una Girona que cuidi els seus ciutadans”. “Guanyem representa la Girona propera, la Girona que es preocupa del seu entorn i de les seves veïnes i veïns i per això crec que el 28 de maig ha de liderar el canvi a la plaça del Vi”, ha afegit.

D’altra banda, Sirvent també ha assenyalat que la construcció del nou Trueta és un dels grans reptes per a les properes dècades a la ciutat i a les Comarques Gironines i que “és imprescindible que s’avanci amb determinació per oferir a la ciutadania un equipament sanitari de primer nivell pels propers 50 anys”.

Així mateix Carla Costa, de 25 anys, ha estat una veu destacada els últims anys dins del moviment popular independentista a la ciutat on hi destaca la seva implicació en campanyes antirepressives. Actualment la Fiscalia espanyola l’hi demana 2 anys i 6 mesos de presó per mobilitzar-se en el marc de les protestes contra la sentència als presos polítics de l’octubre de 2019. “El jovent tenim molt a dir en el present i futur de la ciutat i del país i per això crec que Guanyem Girona ha de liderar un nou govern a l’Ajuntament a partir del 28 de maig”, ha expressat.

És veïna de Montjuïc tot i que actualment viu al carrer de Santa Eugènia. De formació és educadora social i actualment treballa al barri del Pont Major.