Atrapats 111 passatgers dins un TAV de la línia Barcelona - Girona - Figueres en un túnel a Sants

Els Bombers treballen per evacuar tots els viatgers

ACTUALITZAT 11:37h | La circulació del tren d’Alta Velocitat (TAV) de la línia Barcelona - Girona - Figueres - Vilafant es troba tallada en ambdós sentits de la marxa a causa d'una avaria a la catenària de l'estació de Sants, segons han informat fonts de Renfe.

Un comboi amb 111 passatgers es troba atrapat a l'interior d'un dels túnels. Els Bombers de Barcelona estan treballant per evacuar els viatgers per una de les sortides d'emergència del túnel. La previsió és que un cop surtin del comboi se'ls ofereixi un servei de trasllat alternatiu per carretera.

Els fets han tingut lloc a les 09.20 hores d'aquest dimarts quan un tren Avant amb destí Figueres i hora prevista de sortida a les 09.10 ha quedat aturat a l'estació barcelonina.

A tots els afectats se'ls està informant de la situació i se'ls ha aplicat el compromís de puntualitat amb 100% de devolució de l'import del bitllet. La resta d'afectats s'estan derivant a la línia R11 de Rodalies que uneix Barcelona amb Girona i Figueres. 

A les 11:35h Protecció Civil ha informat que l'evacuació dels passatgers havia finalitzat, posant-los dins un autobús que els ha traslladat fins a l'estació de Sants. La circulació però, encara no estava restablerta.