Llargues cues per fotografiar-se amb Triquell a l'Espai Gironès

El cantant finalista d'Eufòria ha signat exemplars del nou disc

El cantant Cesc Fuentes, conegut artísticament com a Triquell i finalista del programa Eufòria de TV3, ha signat avui exemplars del seu nou disc Entre Fluids, en una iniciativa organitzada per l’Fnac i l’Espai Gironès.

Aquest jove cantant, de Sant Quirze del Vallès, s’ha convertit en un fenomen musical a Catalunya i l’acte de l’Espai Gironès ha reunit un gran nombre de persones, que s’han pogut endur un disc signat pel cantant i fotografiar amb ell. Es tracta de la primera signatura de discos que fa Triquell del nou àlbum, que portarà per diferents punts del territori.

Abans de la signatura s’ha dut a terme un Meet & Greet amb els guanyadors d’un concurs que s’ha organitzat a les xarxes socials d’Fnac i l’Espai Gironès per conèixer de prop al cantant. Les tres persones guanyadores també han rebut com a obsequi un disc.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança i aquesta acció forma part d’aquest objectiu.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.