Triquell firmarà discs a l'Fnac de l'Espai Gironès aquest dissabte

També celebrarà un meet&greet amb tres guanyadors d'un concurs

El cantant Cesc Fuentes, conegut artísticament com a Triquell i finalista del programa Eufòria de TV3, signarà dissabte a les 12h, a la plaça del Foc de l’Espai Gironès, exemplars del seu nou disc Entre Fluids, en una iniciativa organitzada per l’Fnac i l’Espai Gironès. Aquest jove cantant, de Sant Quirze del Vallès, s’ha convertit en un fenomen musical a Catalunya.

Abans de la signatura es durà a terme un Meet & Greet amb Triquell i  els tres guanyadors d’un concurs que s’ha organitzat a les xarxes socials d’Fnac i l’Espai Gironès per conèixer de prop al cantant.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança i aquesta acció forma part d’aquest objectiu.

A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.