Quatre encaputxats lliguen, agredeixen i roben a un home dins un pis de Blanes

Els assaltants es van fer passar per policies per accedir dins l'habitatge

Els Mossos d'Esquadra han iniciat una investigació per tal de localitzar quatre persones encaputxades que van entrar en un pis de Blanes (Selva) per agredir i lligar al seu inquilí per, posteriorment, endur-se diners en metàl·lic que hi havia dins del domicili.

Els fets van tenir lloc dimecres de la setmana passada a quarts de vuit del matí quan els agressors es van presentar al domicili situat al carrer Senda del Molí del barri dels Pins. Un cop allà es van identificar com policies per tal de que els obrissin la porta.

La sorpresa per l'inquilí fou en el moment que van creuar el llindar de l'entrada, que els va veure encaputxats, armats amb pals, un arma de foc i un ganivet. Segons relata Diari de Girona, van amenaçar a l'home per seguidament agredir-lo i lligar-lo, enduent-se 300 euros en metàl·lic i donant-se a la fuga.

Els crits de la víctima van posar en alerta a un altre veí que immediatament va trucar als Mossos d'Esquadra. Aquests en arribar es van trobar a l'home lligat que els va explicar els fets i descrivint als assaltants que parlaven àrab. Posteriorment una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) desplaçada al pis van atendre la víctima que presentava cops, contusions i un petit tall.

Els agents van iniciar una cerca per la zona sense resultats. La investigació segueix oberta i es creu que es tractaria d'un assumpte relacionat amb el tràfic de drogues.