Un conductor drogat atropella una noia en patinet a Palafrugell

L'home va donar positiu per consum en cànnabis

El conductor d'un turisme ha atropellat aquest dimarts al matí a una dona que circulava en patinet per Palafrugell (Baix Empordà), deixant-la ferida.

L'accident ha succeït quan faltaven pocs minuts per les vuit del matí a la rotonda de l'avinguda García Lorca, prop de la comissaria dels Mossos d'Esquadra segons ha informat Diari de Girona i ha confirmat aquest diari.

Segons sembla, el conductor del cotxe s'ha saltat el cediu el pas per accedir al giratori i ha envestit a la noia, que ha estat projectada contra el terra. Fins allà s'hi han desplaçat unitats de la Policia Local i una ambulància del Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM).

La usuària del patinet ha resultat ferida lleu però tanmateix s'ha decidit traslladar-la a l'hospital de Palamós, on li han fet més proves. Per la seva banda, el conductor del turisme ha estat objecte de proves d'alcoholèmia i drogues per part de la policia, donant positiu en el drogotest per THC fruit del consum de cànnabis.

L'home ha estat denunciat per part de la Policia Local per un presumpte delicte contra la seguretat viària i per conduir sota els efectes de les drogues. Les properes hores passarà a disposició judicial.