Oposició veïnal a la nova sala de concerts de Girona

Associacions de veïns es reunirà avui per decidir quines accions executar

La futura sala de concerts que està previst obri passat aquest estiu al pont de la Barca de Girona s'ha trobat amb l'oposició frontal dels veïns del barri de Sant Ponç, que han rebut amb indignació el projecte anunciat a El Gerió Digital el 15 de març.

Membres de l'associació de veïns es reuniran a les set de la tarda d'avui per tal de decidir quines accions executen per tal de frenar-ne la seva obertura, ubicada en una antiga nau industrial en desús que es troba a menys de 150 metres d'habitatges i un parell de residències.

Amb tot, des de l'entitat consideren que l'activitat portarà molèsties als veïns i generarà inseguretat alhora que augmentaran els botellons. De retruc, els veïns del barri de Fontajau també es reuniran avui per tractar el mateix assumpte.

El nou local, que portarà per nom Alter, tindrà al seu interior cinc barres, tres sales privades i una pista que es trobaran repartides en dues plantes. La programació de la nova sala consistirà en actuacions musicals les nits dels divendres i els dissabtes d'estils diversos, amb intenció de donar oportunitat als grups emergents. Una vegada finalitzada l'actuació, Alter es transformarà en discoteca, amb música de DJs rellevants.

Els dijous a la nit estan reservats a les festes universitàries, divendres a la música electrònica i els dissabtes a propostes més comercials. Pel que fa a l'aparcament no caldrà construir-ne cap perquè podrà aprofitar els del supermercat i el cinema, que no coincidiran els horaris d'activitat.