Porta 33 quilos de haixix al cotxe i intenta fugir en contra direcció per l'AP-7 a la Jonquera

L'home, ja detingut, gairebé atropella els agents de la Guàrdia Civil mentre escapava

La Guàrdia Civil va intervenir ahir a la Jonquera (Alt Empordà), 33 quilos d'haixix. En aquesta actuació es va detenir un ciutadà de nacionalitat espanyola, de 40 anys i veí de Ceuta, com a presumpte autor de delicte contra la salut pública, contra la seguretat viària i contra l'ordre públic.

Agents del Grup d'Acció Ràpida (G.A.R) van ordenar aturar un vehicle amb matrícula espanyola, que circulava sentit França. Els agents en donar l'alto al vehicle, van observar que el conductor feia cas omís a les indicacions, realitzant maniobres evasives, arribant a circular en sentit contrari a l'AP-7, posant en perill la resta d'usuaris d'aquesta via incloent-hi els mateixos agents que van haver d'esquivar el vehicle per no ser atropellats.

Finalment el vehicle es va aturar, baixant el conductor del mateix i iniciant la fugida a peu. A pocs metres del vehicle va ser detingut pels agents de la Guàrdia Civil. Posteriorment en inspeccionar el vehicle van descobrir a l'interior del maleter dues bosses que contenien un total de 33 quilos d'haixix.

Les diligències, el detingut i la droga confiscada van ser posats a disposició del Jutjat d'Instrucció en funcions de Guàrdia de Figueres.