Tres trapezistes fan a Girona un quàdruple salt mortal consecutiu per primer cop a la història

S'ha produït en el marc del Festival Internacional de Circ Elefant d'Or

El Festival Internacional del Circ Elefant d’Or de Girona ha aconseguit aquest dissabte fer història acollint una fita única en el món. Per primera vegada a la història, tres trapezistes han realitzat el quàdruple salt mortal durant el mateix espectacle.

Ha estat durant el matí, en el transcurs de la primera funció blava prevista per aquest dissabte de la mà de The Flying Caballero, una família mexicana amb una llarga història en l’art dels trapezis. Els tres acròbates que han aconseguit aquesta proesa han estat Ruben Caballero Jr (25 anys), Gunther Rafael Caballero (17 anys) i Anru Luis Caballero (15 anys).

Ruben Caballero Jr, que és l’acròbata que realitza el quàdruple salt mortal amb regularitat en els diferents espectacles que ofereixen, ha estat el primer a assolir-lo. En segon lloc ho ha intentat Anru Luis Caballero, el cosí Ruben, que en fer-lo ja ha convertit The Flying Caballero en llegenda.

Però no s’han conformat en batre un rècord i han fet el més difícil encara quan Gunther Rafael Caballero ha aconseguit completar el tercer quàdruple salt mortal del número.