48 empreses ofereixen 103 llocs de treball en la jornada d'Speed Dating laboral a Calonge

S'hi han inscrit 251 candidats que busquen feina

Un total de 48 empreses ofereixen avui un centenar de llocs de treball a Calonge i Sant Antoni (Baix Empordà). Fins a 251 candidats s’han inscrit a la jornada Speed Dating laboral i en total realitzaran gairebé 600 entrevistes de feina, ja que cada candidat es pot inscriure a més d’una oferta de treball.

L’Speed Dating arriba així a la cinquena edició enguany, amb l’expectativa de cobrir la major part de les ofertes de feina. En total s’ofereixen 103 llocs de treball. Bona part de les ofertes de feina estan vinculades al sector turístic, especialment llocs de treball pel sector de la restauració i el sector hoteler i de càmpings com ara cuiners i cambrers, si bé també hi ha ofertes de feina de jardineria o lampisteria, personal de neteja o personal de supermercat entre d’altres.

Les bones dades d’ocupació al municipi fan preveure que la temporada d’estiu serà complicada a l’hora de trobar segons quins perfils professionals, motiu pel qual des de l’organització enguany s’ha decidit avançar la jornada d’entrevistes ràpides per trobar feina.

L’objectiu de l’Speed Dating és facilitar la trobada entre empreses que ofereixen llocs de treball i persones que busquen feina, un objectiu que en l’edició anterior va permetre cobrir el 90% de les ofertes de feina. La jornada compta amb la participació de gairebé una cinquantena d’empreses que realitzaran entrevistes ràpides per conèixer les persones que busquen feina. L’objectiu és casar oferta i demanda d’ocupació.

Èxit de contractació

Les jornades Speed Dating laboral, que enguany arriben a la cinquena edició, s’han consolidat a Calonge i Sant Antoni com una manera efectiva de posar en comú l’oferta i la demanda de feina.

L'Speed Dating són unes jornades ocupacionals que es porten a terme des de 2018 al Palau Firal de Sant Antoni, promogudes conjuntament per l'Oficina ACTIVA de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i la Cambra de Comerç de Palamós.