Torna la màgia als carrers de Banyoles

La III edició del "Festival de Màgia al Carrer Troba'm" potenciarà l'espai de La Muralla

Els responsables del Festival de Màgia al Carrer Troba’m (l’associació Tenim Poca Feina i l’Ajuntament de Banyoles) estan ultimant els preparatius de la tercera edició del certamen que es durà a terme del 31 de maig al 2 de juny a diversos espais de Banyoles. Ja s’han confirmat els caps de cartell, que aquest any són la companyia Ludus, Carlos Adriano i Juan Luís Rubiales.

En la tercera edició els organitzadors s’han plantejat nous reptes organitzatius, tant d’espais com de propostes, per respondre a l’èxit de públic que van tenir les dues edicions anteriors. Entre les novetats, es potenciarà l’espai de La Muralla amb dues gales nocturnes i un campament màgic el dissabte al matí. A més es mantindrà la rua pels carrers del Barri Vell amb diverses parades amb espectacles de màgia propera.

Les actuacions

La companyia Ludus és considerada com una de les millors d’Espanya especialitzada en màgia infantil. A Banyoles presenta l’espectacle “Sin sin calcetín”, un show de màgia còmica, pensada per a un públic familiar en el qual tant els més petits com els adults passaran una estona realment divertida. (Diumenge, 2 de juny a les 12:00 al Teatre Municipal. 5 euros)

Carlos Adriano és un mag argentí els espectacles del qual es caracteritzen per una barreja de diverses disciplines escèniques: mim, malabars, monòlegs, etc. Compte amb alguns premis internacionals, com el “Magia de Salón” de La Plata (Argentina) i ha publicat el llibre “Magia Invisible”. (Dissabte, 1 de juny a les 19:00h a la plaça del Teatre. Gratuït)

Juan Luís Rubiales és considerat com un dels mags més originals i personals d’Espanya. El gadità compte amb diversos premis: és campió d’Espanya (2005/2006) i ha estat premiat dues vegades en el Festival Internacional de Almussafes. (Dissabte, 1 de juny a les 12:30h a la Muralla. Gratuït).