Crema completament un concessionari de motocicletes a Girona

S'ha tallat el trànsit i el subministrament elèctric a la zona

ACTUALITZAT 7:41h | Els Bombers de la Generalitat han treballat al llarg de la passada nit i aquesta matinada en un incendi que s'ha declarat dins la nau d'un concessionari de motocicletes a Girona situat al carrer Barcelona, segons ha informat el cos a través de Twitter.

L'avís l'han rebut a les 21:39 i s'hi han desplaçat un total de 21 dotacions terrestres per tal d'apagar les flames. Per seguretat agents de la Policia Municipal han tallat la carretera en aquell punt mentre que la companyia elèctrica Endesa també ha tallat el subministrament preventivament.

Les flames, d'una gran virulència, han estat visibles des de diversos punts de la ciutat i també han afectat l'Escola Tècnica Girona, situada just al costat. La ràpida actuació dels Bombers, que han iniciat les tasques d'extinció atacant les façanes de l'edifici, han aturat la progressió a més naus del voltant.

Malgrat la gran quantitat de fum que se'n desprenia, aquest no ha afectat als habitatges propers com tampoc l'activitat a la Clínica Girona, situada just a l'altra banda del carrer. Pels voltants de la 1:39h els Bombers han donat el foc per estabilitzat i s'han mantingut a la zona una vintena de dotacions, remullant la zona i comprovant l'estat de les cobertes dels dos edificis afectats.

Amb tot, a les 2:55h el foc ja s'ha donat per controlat i han pogut avaluar els desperfectes. El taller mecànic i els vehicles al seu interior han cremat totalment, mentre que l'encavallada metàl·lica de la coberta s'ha col·lapsat. L'edifici de l'Escola Tècnica també ha cremat en la seva totalitat.

Pel que fa a les afectacions viàries a les 4:30h ja s'ha reobert el carrer Barcelona al trànsit però resta tancat el carrer Riu Cardener. També s'ha demanat a Endesa que restableixi el subministrament elèctric a les empreses no afectades de la zona. A les 7:30h del matí encara hi quedaven Bombers remullant i treballant a la zona.