L'origen del foc al concessionari de motos de Girona podria ser una antena de telecomunicacions

Les flames han calcinat l'empresa Basolí i l'Escola Tècnica

ACTUALITZAT 13:03h | Tècnics de l'Ajuntament de Girona juntament amb membres del cos de Bombers de la Generalitat han començat a primera d'aquest matí a esbrinar les possibles causes de l'incendi que ha acabat cremant completament el concessionari de motos Basolí i l'Escola Tècnica situada al costat, afectant també parcialment altres empreses del voltant.

Segons les primeres informacions, semblaria indicar que l'origen del foc podria haver tingut lloc en una antena de comunicacions situada a la coberta central d'aquesta illa de naus industrials. Per la seva banda l'empresa Basolí ha emès un comunicat desmentint alguns mitjans de comunicació que havien assegurat que les flames havien començat a dins el seu taller. "no existeix encara cap evidència que relacioni l’empresa Basolí amb l’origen de l’incendi", han reblat

Les flames, que han provocat danys en prop de 7.000 metres quadrats de superfície ha estat controlat aquesta matinada després de tallar el trànsit al carrer Barcelona i el subministre elèctric a la zona.

L'Escola Tècnica ha emès un comunicat a través de les seves xarxes socials qualificant el succés de "molt greu" i una "notícia fatal", alhora que celebraven que no hi hagués cap alumne, professor ni personal ferit. La reacció entre els alumnes també s'ha fet palès afirmant que els han vist "plorar" i que tot plegat els "donarà forces" per aixecar-se "més forts". Amb tot, han avançat que per avui s'han anul·lat les classes.

Aquest matí els Bombers, que hi han treballat amb una vintena de dotacions al llarg de la nit i matinada, seguien remullant la zona i comprovant els danys estructurals que han patit els edificis. Afortunadament no s'han lamentat ferits en el transcurs de l'incendi.