Enxampat conduint a 197km/h a la C-35

El conductor circulava dins el terme municipal de Vidreres on la velocitat màxima és de 100km/h

Mossos d’Esquadra del sector de trànsit de Sant Feliu de Guíxols van imputar el 3 de maig un veí de Barcelona, de 43 anys i de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor d’un delicte contra la seguretat viària, per conduir amb una velocitat penalment punible.
 
Els fets van passar pels volts de les quatre de la tarda del mateix dia 3, en un control de velocitat a la carretera C-35, dins del terme municipal de Vidreres (Selva). Els mossos van detectar un vehicle que circulava 197 km/h en un tram on la velocitat màxima permesa era de 100 km/h. Un cop aturat el vehicle i identificat el conductor, se’l va citar per comparèixer al jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Santa Coloma de Farners.

D’altra banda, mossos del sector de trànsit de Girona van detenir el 5 de maig a Sant Julià de Ramis (Gironès), Gregory P, de 29 anys i de nacionalitat francesa, com a presumpte autor de tres delictes contra la seguretat viària. Un per conduir amb una taxa d’alcohol superior a la màxima permesa, un altre per conduir sota la influència de les drogues i un tercer per conduir sense haver obtingut mai el permís.
 
Els fets van passar el matí del mateix dia 5, en un control de drogues i alcohol que els mossos havien establert a la carretera N-II, dins del terme municipal de Sant Julià de Ramis.

Durant el control els agents van aturar un vehicle i es van adonar que el conductor mostrava signes de trobar-se sota la influència d’alguna substància. Li van fer la prova d’alcoholèmia i va donar positiva per un escàs marge. Seguidament li va fer la prova de detecció de drogues i va donar positiva per consum de cànnabis. També van constatar que l’home no havia obtingut mai el permís de conduir
 
El conductor va quedar detingut i el 6 de maig va passar a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona. Va quedar en llibertat amb càrrecs.

El mateix dia 5 de maig mossos del sector de trànsit Figueres (Alt Empordà) van imputar un delicte contra la seguretat viària a un veí de Vilafant, de 30 anys i nacionalitat espanyola, per conduir en estat etílic.
 
L’home conduïa un vehicle tot terreny que va col·lidir contra dos turismes estacionats en un carrer de Vilafant. Va resultar il·lès i quan li van fer la prova d’alcoholèmia va donar un resultat positiu d’1.26 mg d’alcohol per litre d’aire expirat, cinc vegades per sobre del límit màxim permès.

Finalment, mossos de trànsit del sector de Sant Feliu de Llobregat van detectar el passat 1 de maig, un vehicle que circulava a 182 km/h en un tram de via limitat a 80 km/h.