Les Luthiers s'acomiadaran dels escenaris catalans actuant al Porta Ferrada

La companyia d'humor argentina presentarà l'espectacle 'Más Tropiezos De Mastropiero'

La companyia musical i humorística Les Luthiers faran parada a Barcelona i Sant Feliu de Guíxols (Baix Empordà) aquest estiu en la gira de comiat dels escenaris. Les Luthiers actuaran a l'auditori del Fòrum de Barcelona el 4, 5 i 6 de juliol i el dia 9 passaran per la Guíxols Arena dins de la programació del Festival de la Porta Ferrada.

En aquestes últimes actuacions, els argentins presentaran l'espectacle 'Más Tropiezos De Mastropiero', la primera producció nova que fa el grup en els últims 15 anys. En ell hi mostraran una suposada entrevista al mític creador de les obres de la companyia Johann Sebastian Mastropiero. Al llarg d'aquesta entrevista es reviurà la vida del compositor amb exemples musicals.

Els autors de l'espectacle 'Más Tropiezos De Mastropiero' són dos dels integrants històrics que hi ha a la companyia: Carlos López Puccio i Jorge Maronna. A l'escenari els acompanyaran la resta d'actors que hi ha des del 2019 a Les Luthiers: Roberto Antier, Tomás Mayer-Wolf, Martín O'Connor i Horacio Tato Turano.

Amb aquest últim espectacle els argentins preveuen portar novetats entre els seus gags humorístics que es barregen amb la música. El comiat també incorporarà algunes de les obres del repertori tradicional de la companyia que més riures ha despertat arreu del món.

Les entrades per a les actuacions a Barcelona i Sant Feliu de Guíxols es posaran a la venda aquest dijous 23 de febrer a partir de les dotze del migdia.