Espai Gironès sorteja 4.000 euros en targetes regal

Des del 13 de febrer i fins a l’11 de març es fan els sortejos

El centre comercial Espai Gironès de Salt comença a partir del 13 de febrer i fins el dia 11 de març una nova campanya, amb sortejos cada setmana de targetes regal de 250 euros cadascuna. En total, se sortejaran targetes per un valor total de 4.000 euros i es repartiran 16 premis. Les targetes es podran gastar en els establiments del centre comercial.

Per participar en els sortejos s’han de presentar fins a un màxim de 3 tiquets de compra que corresponguin al període setmanal de la promoció i que sumin un import igual o superior a 50 euros. Els tiquets s’han de presentar al Punt d’Informació. Cada dilluns se celebrarà un sorteig i les targetes regal seran vàlides fins al 31 de desembre de 2023.

Les targetes regal de l’Espai Gironès formen part de l’oferta de serveis que el centre comercial destina als seus clients durant tot l’any per millorar l’experiència de compra. Aquestes targetes tenen vigència fins a finals d’any i poden gastar-se a tots els establiments del centre, inclosos els restaurants, els cinemes i la benzinera del pàrquing exterior.

L’Espai Gironès porta a terme un gran nombre d’accions adreçades a la població del seu entorn i a retornar als clients la seva confiança i aquesta acció forma part d’aquest objectiu.
A l’Espai Gironès hi treballen unes 800 persones (entre establiments, oficines, i departaments de neteja, seguretat i manteniment), i a aquesta xifra s’hi ha de sumar un número important de llocs de feina indirectes, petits empresaris, comerç local i altres cadenes.