Alba Sidera i Salvador Garcia Arbós conversaran sobre l'auge de l'extrema dreta a Europa

L'acte de la Setmana dels Rahola tindrà lloc el 13 de febrer

La Setmana dels Rahola ha programat pel 13 de febrer una nova conversa, aquest cop entre la corresponsal d’El Punt Avui a Roma i el Vaticà, Alba Sidera, i el crític gastrònom Salvador Garcia Arbós entorn de l'auge de la dreta radical a Europa.

En la trobada, Sidera donarà algunes claus per entendre la política italiana i per intentar vaticinar si aquest increment de les dretes és un fenomen imparable. La periodista és autora dels llibres Feixisme Persistent, radiografia de la Itàlia de Matteo Salvini (2020) i La Guia pràctica contra l’extrema dreta (2022), aquest darrer amb la col·laboració de la periodista Jordina Arnau.

Col·labora amb diferents mitjans, com la revista Contexto o Mèdia.cat (l'observatori crític dels mitjans), i és membre del Grup de Periodistes del Grup Barnils. El 2019 va rebre la menció d'honor de la revista Pensamiento al margen al millor article divulgatiu de l'any per La trampa de la postideología ampara a los mediocres.

La conversa serà a partir de les sis de la tarda a l’auditori Enric Mirambell i Belloc de la Biblioteca Carles Rahola de Girona. Aquesta conversa és la tercera de les cinc que s’han programat en aquesta XI Setmana dels Rahola, en la qual s’han buscat protagonistes que puguin orientar sobre els successos polítics i socials que es viuen actualment.