Manel Alias omple la Casa de Cultura narrant els horrors de la guerra a Ucraïna

Era la segona conversa programada de la Setmana dels Rahola

El periodista guardonat amb el Premi Nacional de Periodisme per la seva cobertura de la guerra a Ucraïna, Manel Alias, va omplir ahir l'aula magna de la Casa de Cultura de Girona en l'acte "Des de Rússia, amb dolor" on va compartir la seva visió sobre el conflicte que fa un any que dura i en va intentar desvetllar les complexitats de la política russa.

De la mateixa manera que ho feia amb les seves cròniques a TV3 i a Catalunya Ràdio, Alías ha protagonitzat una conversa que s’ha fet curta i que ha conduït la periodista Marta Costa-Pau.  L’XI Setmana dels Rahola fa ara una pausa i es reprendrà dilluns vinent, 13 de febrer, a les 6 de la tarda, a l’auditori Enric Mirambell i Belloc de la Biblioteca Pública Carles Rahola, amb la conversa "Repetir la història: el feixisme a la cantonada".

En aquesta ocasió, la periodista Alba Sidera, que viu a Roma des de fa una quinzena d’anys, donarà algunes claus per entendre la política italiana i per intentar endevinar si l’auge de la dreta radical és imparable. Ho farà tot conversant amb el periodista Salvador Garcia-Arbós.

 La Setmana dels Rahola arriba a l’onzena edició amb l’objectiu de donar algunes claus per no perdre’ns en el laberint de l’actualitat. S’han programat cinc converses en profunditat, variades i molt necessàries, per ajudar a comprendre una mica més bé alguns dels temes més recurrents als mitjans de comunicació en els darrers mesos. 

La Setmana dels Rahola està organitzada per la Diputació de Girona i la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes, i compta amb la col·laboració de la Biblioteca Pública Carles Rahola, l’Ajuntament de Girona  i la Universitat de Girona.