ERC d'Arbúcies demana recuperar una plaça abandonada

L'espai compta amb més de 500 metres quadrats

El regidor del grup municipal d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC) a Arbúcies, Quim Santos, ha presentat avui una moció a l’Ajuntament en què es demana l’adequació i l’obertura de la Placeta de Ca l’Ànima com a espai públic, actualment en estat d’abandonament. El grup municipal d’ERC creu que pot ser un "espai ideal per a la mainada i la gent gran" atesa la seva situació cèntrica al nucli urbà, i també per la seva condició de plaça interior a la que no pot accedir el trànsit de vehicles.

Els republicans asseguren que es tracta d’un espai de titularitat municipal, el qual només caldria arranjar-la sense cap més cost que el treball de les brigades municipals, i la instal·lació del mobiliari públic pertinent al qual s’opti. La Placeta de Ca l’Ànima està situada entre l’eix comercial i social més important d’Arbúcies, entre el carrer Francesc Camprodon i el carrer Sorrall i compta amb més de 500 metres quadrats.

En la moció, el grup municipal d’ERC també mostra el seu rebuig “més enèrgic” a l’equip de govern per “haver destinat recursos públics per a l’adequació d’espais privats, amb el cost que això comporta, quan hi ha altres espais públics en desús”, com és el cas de la Placeta de Ca l’Ànima.