Es registren tímides nevades arran de mar al Baix Empordà i punts de la Selva interior

La precipitació ha estat lleugerament més abundant al Ripollès i la Garrotxa

ACTUALITZAT 11:40h | La neu ha fet acte de presència aquest matí en diversos punts de la geografia de Girona segons han informat diverses persones a través de les xarxes socials, registrant petites nevades arran de mar en indrets com Begur o Palafrugell al Baix Empordà com també en zones de la Selva interior com ara Sant Hilari Sacalm. A Girona pels voltants de les onze del matí ha caigut aiguaneu.

Tanmateix, la precipitació més abundant, tot i que també anecdòtica s'ha registrat al Ripollès i zones d'alta muntanya a la Garrotxa. Es preveu que amb el pas de les hores la cota de neu ascendeixi fins als 600 metres al migdia o els 800 a la tarda.

A Ripoll, situat a 600 metres d'altitud, ha començat a nevar a les set del matí sense causar cap problema important. De fet, des de primera hora, l'Ajuntament ha escampat potassa en diversos carrers i ha netejant la neu a les entrades de les escoles i els ponts.

Amb tot, el Servei Català de Trànsit (SCT) ha informat que la carretera C-25 (Eix Transversal) requereix conduir amb màxima precaució entre Santa Coloma de Farners i Sant Julià de Vilatorta per la neu i el gel a la calçada.