Els autors del muntatge cremat del Temps de Flors editen un vídeo

En ell es pot veure el procés de construcció i posterior destrucció del laberint

Amb un missatge molt clar; "tot laberint té sortida, i aquest cop novament, ho aconseguirem", els autors del laberint de fusta cremat la matinada del diumenge a la plaça dels Jurats pel Girona Temps de Flors, han editat un vídeo amb un time-lapse de la construcció de l'exposició.

De la mateixa manera, el col·lectiu d'autors han publicat un manifest i un blog que porta per nom "Sortir-se'n" on expliquen com, després d'una dècada participant en aquest esdeveniment, els havien cedit un dels espais més emblemàtics de la ciutat.

Amb tot, l'escultura ha quedat reduïda a cendres "però no defallirem. Si el laberint portava per títol “Sortir-se’n”, ara aquest missatge es multiplicarà exponencialment. La proposta volia ser una metàfora de la situació actual en què ens toca viure. La idea era enviar un missatge positiu perquè, malgrat els reptes, les dificultats i les sinuositats del camí, sempre hi ha un fil al qual aferrar-se o que es pot estirar a l’hora d’orientar-se entre la incertesa per, finalment, sortir-se’n. Doncs continuem amb el mateix propòsit: il·luminar la foscor, demostrar que, davant les adversitats, ens podem tornar aixecar, amb il·lusió renovada, i enviar un missatge molt més potent", expliquen els autors.

En aquest sentit, esperen que el vídeo editat es torni viral i el vegi el màxim de persones possible per, d'aquesta manera, fer arribar el seu missatge a tothom.