Núria Graham presenta el nou disc a l'Auditori de Girona

L'artista ha exhaurit gairebé totes les entrades

La cantautora vigatana Núria Graham ha presentat aquest divendres el nou disc amb un concert a les vuit del vespre a l'Auditori de Girona, coincidint amb la data de publicació de l'àlbum. Produït per ella mateixa i enregistrat a la Bisbal d'Empordà entre el menjador de casa i l'estudi, 'Cyclamen' pretén traslladar al públic a un escenari on es combina el món real amb un d'imaginari a través de la veu de l'artista i de cinc instruments de corda, vent i percussió.

Graham s'ha inspirat en faules imaginàries, somnis premonitoris i missatges de la natura per crear aquest nou treball. El disc està editat per la discogràfica americana Verve Forecast de la mà de New Deal, conjuntament amb Primavera Labels i Universal Music.

L'artista ha aparegut damunt l'escenari de l'Auditori de Girona puntualment amb una platea plena a vessar, en què les 350 entrades disponibles han estat a punt d'exhaurir-se, i amb un concert amb una posada en escena molt càlida. En total, cinc músics damunt l'escenari: un bateria, un guitarrista, un saxofonista i una arpista, a més de Graham en veu i al piano. El concert ha arrencat amb 'Procida', seguit de 'The Catalyst' i 'Poisonous Sunflower', que són les primeres cançons de l'àlbum que publica.

Núria Graham

Nascuda a Vic l'any 1996, és una cantautora de pare irlandès i mare catalana que combina les dues llengues per expressar-se en la seva música. Va publicar el seu primer àlbum el 2015 titulat 'Bird Eyes'. A aquest l'han seguit, 'In The Cave' (2015), 'Does It Ring A Bell?' (2017), 'Marjorie' (2020), 'At Last' (2021) i 'Yes It's Me, The Goldfish!' (2022). I ara, 'Cyclamen'.

Aquest hivern, l'artista vigatana té dos concerts més programats. El primer el 4 de febrer a l'Inverfest de Madrid i el segon al Guitar BCN el 17 de febrer.